Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Filmlegende Kirk Douglas overleden

Vaarwel, Spartacus… Hollywoodicoon en oorlogsveteraan Kirk Douglas is op 103-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn familie bevestigd. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid. Douglas werd bekend met zijn rol als Spartacus in de gelijknamige klassieker en is in zijn lange carrière driemaal ...

Filmlegende Kirk Douglas overleden

Vaarwel, Spartacus…

Hollywoodicoon en oorlogsveteraan Kirk Douglas is op 103-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn familie bevestigd. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid.

Douglas werd bekend met zijn rol als Spartacus in de gelijknamige klassieker en is in zijn lange carrière driemaal voor een Oscar genomineerd.

Hij was een van de laatste acteurs uit de 'Golden Age' van Hollywood en speelde vrijwel alleen maar helden.

"Met enorme bedroefdheid kan ik delen dat Kirk Douglas ons op 103-jarige leeftijd heeft verlaten", aldus zoon Michael (hier rechts). "De wereld beschouwde hem als een legende die grote hoeveelheden mensen inspireerde. Mjn broers Joel en Peter en ik zagen hem als onze vader, een geweldige man en liefhebbende opa."

Michael prijst de carrière die zijn vader heeft gehad. "Hij heeft zijn leven goed geleefd en zijn legende zal in de vorm van zijn films nog generaties voortleven."