Hartverscheurend pleidooi voor haar familie.

Zonder opsmuk en recht uit het hart heeft filmster Sharon Stone een aangrijpende oproep gedaan over de tekorten en gebreken in de corona-aanpak in Montana: gebrek aan testen, wanhopig personeel, leugens en politici die het laten afweten zorgen er volgens haar voor chaos.

Article continues after the ad

Eerder deze week sprak Sharon al over haar zusje Kelly, een aan een rolstoel gebonden lupuspatiënt met een zwak immuunsysteem. "Een van jullie ik-draag-geen-mondkapje-mensen heeft dit gedaan. De enige plek waar ze heenging, was de apotheek," zegt Sharon. "Als je geen symptomen hebt, wordt je hier niet getest en als je wel getest wordt, moet je vijf dagen wachten op de uitslag. Zie je jezelf al vijf dagen alleen in deze kamer liggen? Zet een gezichtsmasker op, voor jezelf en voor anderen. Alsjeblieft."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

Een bericht gedeeld door Sharon Stone (@sharonstone) op

Sharons oma en peettante overleden al aan covid-19, Kelly en haar man vechten voor hun leven in het ziekenhuis, haar moeder behoort tot de risicogroep. Er zijn geen testen, zelfs niet voor het zorgpersoneel "en rond het gerechtsgebouw lopen mensen met wapens die zeggen dat het hun recht is om geen mondkapje te dragen (…) Mensen gaan dood omdat er alleen maar leugens zijn." Aan het einde roept ze op om toch vooral te gaan stemmen, in de hoop zo een betere aanpak van covid-19 te kunnen krijgen. 

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in