Montecito is het nieuwe Beverly Hills!

Oprah Winfrey woont er, de Sussex'jes zijn er neergestreken en nu hebben ook acteur Orlando Bloom (43) en popster Katy Perry (35) Montecito uitverkoren als nieuwe woonplaats en de plek waar ze babydochter Daisy Dove willen laten opgroeien.

Article continues after the ad

Het stel telde 14,2 miljoen dollar neer voor een Mediterrane villa op 3,6 hectare grond en uitzicht op de oceaan vanaf hun plekje in de Santa Inez heuvels. De vraagprijs was in het voorjaar van 2019 nog 20 miljoen dollar.

Ze kochten het huis van C. Robert Kidder, voormalig CEO van Chrysler en Duracell, die er twintig jaar woonde met zijn vrouw en het huis en de tuin altijd zeer goed onderhouden heeft.

De villa is in 1934 gebouwd en later gerenoveerd door Lutah Maria Riggs, de eerste vrouw die benoemd werd als Fellow of the American Institute of Architects. Het stuk grond bestaat uit vier samengevoegde percelen en heeft een lange, met eikenbomen omzoomde oprijlaan die naar het huis slingert. Kijk even mee, het is beeldig!

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in