Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is het nieuwe champagnehuis van Brangelina

Fleur de Miraval is een investering voor hun kinderen. Hun scheiding mag dan na vier jaar nog steeds niet helemaal zijn afgehamerd, Brad Pitt en Angelina Jolie blijven samen eigenaar van hun eigen champagnehuis Fleur de Miraval. Donderdag komen daarvan de eerste flessen op de markt. Naast de cham...

Dít is het nieuwe champagnehuis van Brangelina

Fleur de Miraval is een investering voor hun kinderen.

Hun scheiding mag dan na vier jaar nog steeds niet helemaal zijn afgehamerd, Brad Pitt en Angelina Jolie blijven samen eigenaar van hun eigen champagnehuis Fleur de Miraval. Donderdag komen daarvan de eerste flessen op de markt.

Naast de champagne zijn de ex'en ook nog eigenaar van het Miraval label, met rosé's als Studio en Muse. Het is meer Brads hobby dan die van Angelina; beiden zien in het wijnhuis 'een investering voor onze kinderen.'

Hun wijngaard in Champagne, 'in de buurt van Mesnil-sur-Oger', is geregistreerd als Grand Cru gebied. Met name Brad is de afgelopen vijf jaar bezig geweest met het creëren van een roze champagne van wereldklasse.

Een select gezelschap sommeliers mocht 'm vorige week voor het eerst proeven. Andreas Larsson, Beste Sommelier ter Wereld in 2007 en een fenomeen in de wijnwereld, prees de champagne om haar 'jeugdige, rood-fruit-frisheid'.