Spannende nieuwe podcast: Dirty Diana.

Als iemand een eigen podcast verdient, is het Demi Moore wel, met haar tikje hese, lage stem die volmaakt bij haar nieuwste project past: Dirty Diana. "Ik kreeg er als tiener al opmerkingen over," zegt ze. "Ik had een bijbaantje waarvoor ik mensen moest bellen die achter waren met betalingen, die dachten met iemand te maken te hebben die veel ouder was dan vijftien."

Article continues after the ad

Zelf snapte ze niet waarom mensen het zo vaak over haar stem hadden. "Ik wist dat ie wat lager was dan van vriendinnen, maar dacht dat het kwam omdat ik als cheerleader zo geschreeuwd had. Het is voor een deel erfelijk. En al die Marlboro Reds die ik als tiener rookte zullen ook hebben geholpen."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Demi Moore (@demimoore) op

Hoe dan ook: Demi's stem is gemaakt voor de nieuwe scripted podcast (eigenlijk dus een hoorspel 2.0) van Shana Feste. Moore speelt een zakenvrouw die haar seksloze relatie combineert met haar geheime leven als host van een website waarop opnamen staan van echte vrouwen die hun seksuele fantasieën omschrijven.

De podcasts zijn te beluisteren vanaf 17 augustus met elke maandag een nieuwe aflevering in audio-porna. Fun fact: Demi neemt haar teksten in haar badkamer op en wordt er soms een tikje ongemakkelijk van. "Wat ik ervan leer is dat een deel van me seksualiteit gevaarlijk vindt, iets dat ik moet onderdrukken. Dit heeft me ongelofelijke kansen geboden om over te dingen te praten die ik eigenlijk eng of gênant vind.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Demi Moore (@demimoore) op

In mijn werk ben ik vaak een seksobject geweest, dit is een manier om er op een andere manier naar te kijken, als vrouw en hoe wij seksualiteit beleven. Het is dan ook heel leerzaam voor mannen om eens te luisteren naar wat een vrouw genot biedt."

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in