De zusjes Delevingne maken nu hun eigen fizz.

Aristo-babes Chloe (35), Poppy (34) en Cara (28) Delevingne hebben in hun bestaan als de bekendste socialites van Londen al zoveel prosecco weggezet, dat ze heel goed weten wat ze lekker vinden en wat niet. En wat kun je, als grootafnemers, dan beter doen dan je eigen merk bottelen?

Chloe (links, vroedvrouw van de high society), Poppy (midden, actrice en model) en Cara (rechts, actrice en een van de bekendste modellen van de afgelopen tien jaar) zaten naar eigen zeggen 'altijd aan de prosecco' als ze bij elkaar waren. "Gebroken harten, dingen die er speelden, die deelden we samen," zegt Cara.

Article continues after the ad

Enthousiast om weer eens iets samen te doen – ze overleefden samen een turbulente jeugd met een aan drugs verslaafde socialite als moeder - gingen ze in gesprek met wijnmaker Biasiotto en dat leverde Della Vite op, de Italiaanse versie van hun achternaam, met Poppy's handschrift op de fles "want zij schrijft het mooist."

De dames beginnen met twee prosecco's: Della Vite Prosecco Superiore (DOCG) neigt naar rijp starfruit en wilde appel, de Treviso Prosecco (DOC) gaat meer richting perzik, peer, rode appel en wilde aardbeien.'

Beide wijnen worden duurzaam gemaakt en zin "honderd procent vegan, mét certificaat", aldus dierenliefhebber Cara.

Foto's (c) Della Vite 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in