De foto waar iedereen het over heeft (Sacha maakte 'm zelf, in hun huis in Twente!!) 

Wat niet mocht, gebeurde toch en inmiddels ‘plakken’ Sacha de Boer en Rick Nieman al bijna 24 jaar aan elkaar. Sacha legde – over corona-creativiteit gesproken - hun liefde zelf op foto's vast in hun tweede huis in Twente. Wat is het geheim van hun leuke relatie? 

"Tussen Rick en mij ging het vanzelf," zegt Sacha. "We zijn allebei vrolijk, enthousiast, optimistisch. We houden ook van dezelfde dingen: roadtrips, goede films, avonden lang platen draaien van onze jeugdhelden. En eindeloos praten over alles, waarbij Rick de meest belezene is, en ik meer street smart."

Article continues after the ad

En wat vindt Rick zo leuk aan Sasha? "Behalve stoer en onafhankelijk is Sacha ontzettend lief. Voor man­nen die gestreken overhemden verwachten, zou ze de verkeerde zijn, en vice versa, maar ik weet dat ik altijd op haar kan rekenen. Ze is ook enorm efficiënt en oplossingsgericht. Soms iets té, wat in het begin weleens leidde tot knetterende ruzies. Dan ging ze mij bijvoorbeeld vertellen hoe ik het beste van A naar B kon rijden, terwijl ik dat liever zelf uitvond. Maar ons huwelijk vind ik nog altijd de beste beslissing ooit. Met alle zekerheid die je als mens kunt hebben, zeg ik: dit is voor altijd.'

Meer lezen over de relatiegeheimen van dit leuke stel? Koop de prachtige Nouveau waarvan Sacha gastredacteur is en die nu in de winkel ligt!

Foto's (c) Sacha de Boer. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in