Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Marion Bloem en Ivan Wolffers: 'In 50 jaar hebben we een eigen cultuur gecreëerd'

Heerlijke relatiegeheimen van een bijzonder stel! Na vijftig jaar samen genieten Marion Bloem en Ivan Wolffers onveranderd van samen naar muziek luisteren, lopen en gesprekken voeren. Toch veranderde de diagnose kanker hun relatie drastisch. Het doel is nu dat Ivan blijft leven. MARION – DE LIEFD...

Marion Bloem en Ivan Wolffers: 'In 50 jaar hebben we een eigen cultuur gecreëerd'

Heerlijke relatiegeheimen van een bijzonder stel!

Na vijftig jaar samen genieten Marion Bloem en Ivan Wolffers onveranderd van samen naar muziek luisteren, lopen en gesprekken voeren. Toch veranderde de diagnose kanker hun relatie drastisch. Het doel is nu dat Ivan blijft leven.

MARION – DE LIEFDE VOOR IVAN

‘In de herfst van 1970, ik zat in de eindexamenklas, was het uitgegaan met mijn vriendje en was ik helemaal klaar met mannen. Ik dacht: rond mijn vijfendertigste word ik wel bommoeder. Tijdens schoolfeestjes zorgde ik ervoor dat geen jongen te dicht in mijn buurt kwam. Met die instelling ging ik op 30 januari 1971 voor het eerst naar Club 33 in Amersfoort, samen met mijn zus Joyce en een ander meisje dat liefdesverdriet had en moest worden opgevrolijkt. Dat laatste ging vanzelf, ze was binnen de kortste keren verdwenen met een blonde knul. En Joyce had ineens een enorme klik met Nico, die al eerder achter haar aan had gezeten.

Interviews
  • Elmar Krop @ Sticky Stuff