Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De relatiegeheimen van Marc de Hond en Remona Fransen

Over liefde, goed praten en een rolstoel. Marc de Hond is presentator, schrijver, film- en theatermaker en voormalig speler in het Nederlands rolstoelbasketbal-team, Remona Fransen is fysiotherapeut en voormalig topatleet. In Nouveau vertellen ze openhartig en warm over hun relatie. "Nachtenlang ...

De relatiegeheimen van Marc de Hond en Remona Fransen

Over liefde, goed praten en een rolstoel.

Marc de Hond is presentator, schrijver, film- en theatermaker en voormalig speler in het Nederlands rolstoelbasketbal-team, Remona Fransen is fysiotherapeut en voormalig topatleet. In Nouveau vertellen ze openhartig en warm over hun relatie.

"Nachtenlang hebben we gepraat, ook over mijn verdriet als ik bijvoorbeeld zag dat hij ’s ochtends veel langer bezig was met douchen en aankleden dan ik," zegt Remona. "Het duurde even voordat hij dat verdriet begreep, want hij had zijn handicap geaccepteerd en vond zichzelf totaal niet zielig. Marcs opgewektheid maakte het wel gemakkelijker om voor hem te kiezen. Net als zijn geruststelling dat ik alles kon doen waar ik zin in had, ook al kon hij het niet. En nu is het voor altijd."

Meer lezen over dit bijzondere stel? Een lange versie van hun relatieheimen staat in de nieuwe Nouveau die NU in de winkel ligt!

Foto © Nouveau /  Elmar Krop @ Sticky Stuff

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in