Zijn en haar kinderen zijn écht broer en zussen geworden.

De love story van Jennifer Lopez (51) en Alex Rodriguez (45) leest als een sprookje: ze ontmoetten elkaar jaren geleden voor het eerst, groeiden op in dezelfde wijk, en hij noemde haar al heel lang geleden zijn droomvrouw. Na drie huwelijken (zij) en een huwelijk (hij) vonden ze elkaar dan toch. En vormden ze de ultieme modern family.

Article continues after the ad

Alex heeft twee dochters uit zijn eerste huwelijk: Natasha (15) en Ella (12). Jennifer deelt tweeling Max en (Jen-lookalike) Emme (12) met zanger Marc Anthony. Maar eigenlijk al sinds het allereerste begin, hebben de kinderen elkaar omarmd als broer en zussen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exactly where we need to be ...

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

Jennifer: "Kinderen zijn zo mooi en staan zo open voor de liefde en voor nieuwe vrienden. Ik heb zijn kinderen lief, en hij de mijne. En ze hebben elkaar direct omarmd. Ze zijn maar wat blij met hun bonusbroer of -zussen."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Break from rehearsal for homework and snuggle time... 🤍

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

Ook Alex is dolgelukkig met zijn picture perfect gezinnetje en roemt de kinderen om hoe ze het samen doen. "Ze zijn echt beste vrienden geworden. We hadden het niet mooier kunnen wensen, zo leuk hebben ze het met elkaar."

En wij mogen, via Instagram en Twitter, regelmatig even meegenieten. Prachtig om te zien.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in