Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe Nouveau zit boordevol stijl en goede moed!

Realisme en optimisme als remedie voor de pandemie. Nieuwe realiteit, nieuwe manier van tijdschriften maken, vertrouwde kwaliteit en inspiratie: het nieuwe nummer van Nouveau biedt alles wat je van Style Has No Age mag verwachten én nog een beetje meer. Alvast een voorproefje! OP DE COVER Meghan ...

De nieuwe Nouveau zit boordevol stijl en goede moed!

Realisme en optimisme als remedie voor de pandemie.

Nieuwe realiteit, nieuwe manier van tijdschriften maken, vertrouwde kwaliteit en inspiratie: het nieuwe nummer van Nouveau biedt alles wat je van Style Has No Age mag verwachten én nog een beetje meer. Alvast een voorproefje!

OP DE COVER

Meghan Markle bewees zich als een Royal 2.0: ze liet de titel en tiara's achter en nam haar prins mee, een nieuw, vrij leven tegemoet. Nouveau's royaltyexpert Claudia Witteveen over de ambities van de hertogin van Sussex.  

POWERVROUWEN

Drie vrouwelijke ambassadeurs vertellen over hun werk voor Buitenlandse Zaken: "Ik vind het belangrijk de dialoog te zoeken, met als onderliggende vraag: wat kunnen we van elkaar leren?"

CULINAIR

Zomers gezond en zó klaar: eenvoudige visgerechten met allure.

RELATIEGEHEIMEN

Remona Fransen over haar relatie met Marc de Hond: "Aanvankelijk stond ik er niet zo bij stil dat Marc in een rolstoel zat. Maar toen het tussen ons wat serieuzer werd, heb ik me wel afgevraagd: wil ik dit?"

MODE

Zomer 2020 draait om kleding die je de ruimte geeft die je op veel andere manieren even niet meer kunt pakken.

LEVENSKUNSTENAAR

Snowboarder Bibian Mentel krijgt het lichamelijk zeer zwaar voor de kiezen en vertelt er openhartig over: "Julian heeft zijn leven lang al een moeder met kanker, daarover kan ik me wel eens schuldig voelen, ondanks het feit dat dat nergens op slaat."

ACTUEEL

Daphne Deckers schreef voor het nieuwe nummer een persoonlijk en heerlijk relativerend essay over de impact van COVID-10 op haar leven: " Voor een Zoom-meeting wil ik nog wel een knap bovenkantje aan­trekken, maar als niemand mijn benen ziet, houd ik gewoon mijn pyjamabroek aan."

ZORGHELDEN

Drie vrouwen die de afgelopen aan het front in de zorg hebben gewerkt, vertellen over hun aangrijpende ervaringen: " Het moeilijkste vond ik dat ik niet altijd de troost kon bieden die ik het liefst wel had gegeven."

REIZEN

Voorzichtig gaat de hoofdstad stukje bij beetje weer open en je bent van harte welkom, op anderhalve meter.

DE VROUWEN VAN

Pianist en cabaretier Mike Boddé over zijn moeder, zijn zus en zijn vrouw: "Ik ben niet gemakkelijk om mee te leven, dat besef ik heel goed, het is elke dag weer afwachten hoe de vlag erbij hangt."

MEER LEZEN? DE NIEUWE NOUVEAU LIGT VANAF VANDAAG IN DE WINKEL!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in