Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe Nouveau: vallen & stijlvol opstaan

Een nummer vol prachtige verhalen over sterke vrouwen. Vallen, opstaan en weer doorgaan is het thema van de nieuwe Nouveau. Waarin Quinty Trustfull exclusief en voor het eerst vertelt over haar aangrijpende mantelzorgtijd en het verlies van haar vader. En waarin Fidan Ekiz, Lenette van Dongen en ...

De nieuwe Nouveau: vallen & stijlvol opstaan

Een nummer vol prachtige verhalen over sterke vrouwen.

Vallen, opstaan en weer doorgaan is het thema van de nieuwe Nouveau. Waarin Quinty Trustfull exclusief en voor het eerst vertelt over haar aangrijpende mantelzorgtijd en het verlies van haar vader. En waarin Fidan Ekiz, Lenette van Dongen en Trijntje Oosterhuis deel uit maken van een fijne interviewbijlage met inspirerende vrouwen. En verder natuurlijk alles wat je maar interesseert op het gebied van stijlvolle mode, de mooiste plekken van Nederland, kunst en cultuur. Alvast een voorproefje!  

COVER

Ruim een jaar geleden verloor Quinty Trustfull haar vader, nu is het moment gekomen om de stilte over het verlies te verbreken en dat doet ze exclusief in Nouveau: "Soms moest ik er wel vier, vijf keer per nacht voor hem uit. Liep ik door de tuin om hem op te tillen of om te draaien. De arts vroeg later: hoe heb je dat in je eentje als vrouw voor elkaar gekregen? Ik wist het niet. Ik heb het gewoon gedaan."

INTERVIEW

Lenette van Dongen gooide drie jaar geleden het roer om, zette zichzelf op een negatieve-gedachten-dieet en werd zo directeur van haar eigen Blij-Ei-Academie. In de nieuwe Nouveau vertelt ze met veel humor en liefde over haar keuzes. De boodschap? "Onderhandel niet met de toekomst, maar word verliefd op vandaag."

BEAUTY

Over zomerserums, waterproof magie en hoe je voorkomt dat je glow gaat glimmen!

INTERVIEW

Er is geen vorm van journalistiek die Fidan Ekiz zich niet eigen heeft gemaakt: "Mijn nieuwsgierigheid overheerst altijd. Bovendien: ik ben journalist geworden vanuit een diepe overtuiging dat je vrij moet zijn om te zeggen wat je vindt. We hebben de luxe dat dat kan in dit land, dus ik zou het mezelf kwalijk nemen als ik die vrijheid niet benutte."

HOLLYWOOD

Paul Newman had elke vrouw op aarde kunnen krijgen, maar hield alleen van zijn Joanne: portret van een legendarische Hollywoodliefde.

POWERVROUW

Cathalijne Broers, directeur van de Hermitage en De Nieuwe Kerk, over de mooie dingen van het leven, waaronder geen 25 meer zijn: "Ik weet niet altijd hoe ik een probleem ga oplossen, maar ik weet wel dat er voor veel problemen oplos­singen zijn, zodra je in beweging komt."

MODE

Stijlvol en fashionable door je staycation? Nouveau selecteerde de leukste items van de zomer voor je!

INTERVIEW

Door de coronabeperkingen was Trijntje Oosterhuis de afgelopen maanden voor het eerst in dertig jaar veel thuis met haar samengestelde gezin. "Scheiden is, net als een overlijden, een rouwproces. Het doet pijn, je bent boos, verward. Het is beter om na verloop van tijd die nare gevoelens aan de kant te doen. Dat moet je jezelf gunnen."

REIZEN

Nederland is adembenemend mooi en er is van alles te beleven, weg van de massa. Who needs Toscane als je naar Otterloo kunt?

RELATIEGEHEIMEN

Joke Bruijs en Frits Landesbergen verklappen hun relatiegeheimen: "Joke is altijd een mooie vrouw geweest, maar ze is ook gezellig en iemand met wie goed te praten valt. We roeien met z’n tweeën dezelfde kant op, zal ik maar zeggen."

CULTUUR

Het unieke licht, de speciale sfeer - Van Gogh, Picasso, Mauve, Gauguin en veel andere (ook hedendaagse) kunstenaars vonden en vinden inspiratie in strandgezichten. In de nieuwe Nouveau een mooi verhaal over dit onweerstaanbare thema.

VROUWEN

Zanger, acteur en presentator Edwin Rutten over de vrouwen in zijn leven: "In de relatie met mijn moeder ben ik vaak een pleaser geweest. Doordat ik proble­men niet uitsprak, zijn er periodes geweest dat we elkaar weinig zagen. Mijn vrouw Annett zorgde er altijd voor dat het contact weer hersteld werd. Dat contactherstel kan ik iedereen aanraden."

De nieuwe Nouveau ligt vanaf vandaag bij abonnees op de mat en vanaf donderdag in de winkel! En als je daar toch bent: in Nouveau’s prachtige Zomerboek vind je nog veel meer verhalen over liefde, verbinden én bikini’s ? !