Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In de nieuwe Nouveau: stylist Lonneke Nooteboom!

'Met mode maak ik van vrouwen de mooiste versie van zichzelf.' Celebrity-stylist Lonneke Nooteboom (49), schrijfster van Style Your Life, wil alles uit het leven halen: 'Je weet nooit wanneer het afgelopen is, dus blijf niet dromen, maar grijp je kansen.' In de nieuwe Nouveau vertelt ze alles ove...

In de nieuwe Nouveau: stylist Lonneke Nooteboom!

'Met mode maak ik van vrouwen de mooiste versie van zichzelf.'

Celebrity-stylist Lonneke Nooteboom (49), schrijfster van Style Your Life, wil alles uit het leven halen: 'Je weet nooit wanneer het afgelopen is, dus blijf niet dromen, maar grijp je kansen.' In de nieuwe Nouveau vertelt ze alles over haar werk, haar eigen stijl én haar levensinstelling.

"Mode zit in mijn bloed, ik word er blij van, ook omdat het elk halfjaar verandert," zegt Nooteboom. "Het is nooit saai. Geef mij iemand, maakt niet uit welke leeftijd, welke stijl of welk budget en laat mij die persoon aankleden om een mooiere versie van zichzelf te worden. Ik luister naar die persoon, kijk naar zijn of haar lichaamstaal en laat iemand stralen. Dat is het allerleukste wat er is."

De nieuwe Nouveau ligt vanaf vandaag overal in de winkel. Nooit meer iets missen? Neem dan een abonnement, nu met fijne korting op Magazine.nl!