Nu in de winkel: een fonkelend nummer vól boeiende verhalen.

De zomer mag dan anders verlopen dan je misschien had gedacht of gehoopt, er gebeuren ook veel mooie dingen. De nieuwe, rijkgevulde Nouveau staat helemaal in het teken van veerkracht en vrolijke verrassingen. Hierbij alvast een voorproefje!

RELATIEGEHEIMEN

Article continues after the ad

Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko vertellen bloedeerlijk over hoe ze het verschil in temperament, een taalspagaat, miscommunicatie en een tijdelijke breuk overwonnen: "Die eerste jaren was therapie nog een enorm taboe."

BEAUTY

Geen vrouw die geen beeldschone schouders en een dito decolleté heeft. Beauty-redacteur Anneloes Tas weet precies hoe je nóg meer uit deze onderschatte sterke punten kunt halen.  

POWERVROUW

Niemand ontkomt aan pech of tegenvallers: 'We make plans and God laughs'. Maar hoe je omgaat met tegenslag, dát heb je wel in de hand. Drie sterke vrouwen vertellen exclusief in Nouveau over struikelen en in stijl opstaan en verdergaan

MODE

Beeldschone fashion met een dikke knipoog naar honderd jaar geleden, maar wel helemaal van nu, voor je inner Lady Mary.

INTERVIEW

In 'Vallen is als vliegen' vertelt schrijver Manon Uphoff over haar traumatische incestverleden. Een aangrijpend interview over (gebrek aan) veiligheid, liefde en eigenwaarde: "Als je valt, mag je best even blijven liggen, om daarna langzaam weer op te staan."

CULTUUR

Het werk van tegendraadse Duitse kunstenaar Kati Heck is iets om naar te blijven kijken: ‘Soms lijkt mijn werk grappig, terwijl het ook duister is,’ waarschuwt de kunstenares die we in het nieuwe nummer aan je voorstellen. 'Maar de humor maakt het draaglijker.'

REIZEN

Het thema van de zomer van 2020: de herontdekking én herwaardering van prachtig, veilig en verrassend Nederland.  

PSYCHE

Een zomerliefde na je vijftigste? Niets staat je in de weg, als je je bewust bent van de valkuilen (en verrukkingen, want die zijn er ook!)

WORK FILE

Drie inspirerende vrouwen vertellen over zekerheden loslaten, een eigen koers varen en gebruik maken van jarenlange ervaring om hun carrière een doorstart te geven.

PERSONALITY

Celebrity-stylist Lonneke Nooteboom leeft ervoor om alles en iedereen om haar heen mooier te maken: "Iemand laten stralen is het allerleukste wat er is!"

De nieuwe Nouveau ligt vanaf vandaag bij abonnees op de mat en vanaf donderdag in de winkel!