Geniet van een nummer vol stijl en substantie.

"Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb behoefte aan inspirerende, intrigerende, inhoudelijke rolmodellen," zegt Nouveau's hoofdredacteur Claudia Straatmans. "En gelukkig zijn er daar steeds meer van. Of je nou 40, 50, 60, 70, 80, ja zelfs 92 (Edith Eger!) bent: stijl & substantie is van en voor alle leeftijden." Daarom: een heerlijke nieuwe Nouveau, boordevol Style has no Age – hierbij alvast een voorproefje!

Article continues after the ad

OP DE COVER

Werken met coronabeperkingen, nieuwe inzichten en een opgewekte levenshouding, het komt allemaal langs in het grote interview met Anita Witzier: "Mijn motto: “gewoon doen”. Niet eerst denken: oh my God, onbekende situaties, help! Maar huppakee, gaan! Stel je open, dan is wat er op je afkomt minder eng dan je denkt en heb je meer kracht dan je vermoedt."

MODE

Heuptasje niet cool? Dát maken we lekker zelf wel uit. In de nieuwe Nouveau negen fabulous fashion trends waar je echt iets mee kunt, van de Enorme Pofmouw tot Colour Blocking 2.0.

CARRIÈRE

De pandemie levert niet alleen maar beperkingen op, maar biedt ook kansen. In de nieuwe Nouveau drie vrouwen die uitgerekend nu het roer omgooiden en daar blij mee zijn (en ja, we bonken nóg met ons hoofd op de tafel om de joekel van een typefout…)

CULTUUR

Lady Gaga en Beyoncé verschillen niet zoveel van vintage collega Sarah Bernhardt en de art nouveau godinnen die vanaf 23 oktober in het Allard Pierson te zien zijn. Nouveau mocht alvast even rondkijken!

RELATIEGEHEIMEN

Ze was zijn stylist, ze werd zijn geliefde. Guus Meeuwis en Manon Meijers over ruitjeshemden, shoppen (Guus wil dat alleen als er een goede lunch tegenover staat) en Manons gekmakende wekkergewoonte in Nouveau's beroemde rubriek Relatiegeheimen!

LEVENSLES

'We make plans and God laughs.' Wat doe je als het leven anders loopt dan je had gehoopt? In deze editie: Lenny Kuhr en Edith Eger. Mooie woorden van laatstgenoemde: "Ware vrijheid kun je alleen vinden door te vergeven, los te laten en verder te gaan."

REIZEN

Als 2020 iets heeft opgeleverd, is het wel de herwaardering van bestemmingen in de buurt. Nederlandse fotograaf Sabine de Milliano reisde naar alle uithoeken van Europa en legde zo (on)bekende plekken vast die je op een nieuwe manier naar ons continent laten kijken.

PERSONALITY

Ontwapenend: Kluun de Grote Versierder over zijn overleden vrouw, zijn nieuwe liefde, zijn zus én zijn moeder: "Ze was de enige getrouwde vrouw in onze straat die vrijwel haar hele leven buitenshuis heeft gewerkt. Dat werd toen nog als een schande gezien, maar zij genoot ervan."

Al dit fijns en nog héél veel meer lees je in de nieuwe Nouveau, die vandaag bij de abonnees op de mat valt en donderdag in de winkel ligt!

Nooit meer iets missen? Neem een abonnement op Magazine.nl!