Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe Nouveau: krachtig en stijlvol voorwaarts!

Heerlijke afleiding vol prachtige verhalen in tijden van zelfisolatie. In de brief van hoofdredacteur Claudia kon je al lezen hoe NOUVEAU maken momenteel een hoogstandje in improviseren is. Toch ligt er weer een fonkelmooi nummer voor je klaar, boordevol kijk- en leesplezier in roerige coronatijd...

De nieuwe Nouveau: krachtig en stijlvol voorwaarts!

Heerlijke afleiding vol prachtige verhalen in tijden van zelfisolatie.

In de brief van hoofdredacteur Claudia kon je al lezen hoe NOUVEAU maken momenteel een hoogstandje in improviseren is. Toch ligt er weer een fonkelmooi nummer voor je klaar, boordevol kijk- en leesplezier in roerige coronatijden. Alvast een sneak peek – we hopen dat je ervan zult genieten!

LEADING LADY

Minister van Defensie Ank Bijleveld siert de cover van The Power Issue. "Er is wel degelijk sprake van een old boys’ network," zegt ze. "En je moet handig zijn om daarbinnen te manoeuvreren. Ik kan dat wel. Trek me er ook niets van aan wanneer bepaalde mannen de indruk wekken liever onder elkaar te zijn. Dan blijf ik me in het gesprek mengen. Sommige mannen zijn charmant, andere gewoon horken."

STYLE HAS NO AGE

Een paar rimpeltjes laten je niet ouder, maar eerder charmanter lijken – lekker laten zitten. Er zijn echter wel andere beautypuntjes die je op de i kunt zetten om je het beeldige ageless aura van Ines de la Fressange aan te meten en je leest ze allemaal in NOUVEAU.

CULINAIR

De Nederlandse 'intelligente lockdown' heeft als grote voordeel dat je gewoon boodschappen kunt doen en alle tijd hebt om iets heerlijks én origineels met asperges - toch de ultieme lentegroente! - op tafel te zetten.

50 & FABULOUS

Patty Brard is 50 geworden en viert dat met een boek over haar veelbewogen leven: "Je hebt het van jezelf niet door als je opnieuw begint," zegt ze. "Het is voor mij bijna een reflex geworden om op te veren als dingen misgaan. Om te zeggen: wacht even, mij krijg je niet kapot. Ik focus op iets nieuws en ga weer door. Misschien is dat een over­levingsmodus, misschien is het een manier van leven geworden."

MODE

Monochroom is helemaal van nu. NOUVEAU praat je bij over stiksels, biesjes en hét detail van dit seizoen: vrolijke franjes.

CULTUUR

Must-read voor liefhebbers van kunst en cultuur, die al een tijdje droog staan nu de musea dicht zijn: prachtige verhalen van bevlogen powervrouwen uit de kunstwereld.

LIFESTYLE

Binnenkijken bij talentenmanager Myrthe van Pelt, een powervrouw die alles weet van de beste deal sluiten. "Ik weet door mijn verleden dat dingen soms tegen­zitten of mislukken, dus ik trek mezelf niet snel iets persoonlijk aan. Ik voel me daar­door vrij."

RELATIEGEHEIMEN

'Zomer in Zeeland' en 'Mama he's a soldier now' – Saskia en Serge draaien al ruim vijftig jaar mee in de Nederlandse muziekwereld en houden al net zo lang van elkaar. "Toen wij succes kregen, merkten we ook dat iedereen ons bijzonder vond," zegt Serge. "Wat dat betreft hebben we dezelfde houding: we hoeven niet op een voetstuk. Al kunnen een paar vlokjes sterrenstof geen kwaad."

DE VROUWEN VAN…

Schrijver Alex Boogers over zijn oma, zijn moeder en zijn vrouw: "Brenda is mijn stille kracht. Ik ben een driftige jongen, zij is kalm, opgewekt en harmonieus. Als zij ergens een kamer bin­nenkomt, voelt dat fijn; ze heeft een gulle lach en geeft iedereen de indruk dat hij belangrijk en geliefd is. Op de een of andere manier sluiten onze karak­ters perfect op elkaar aan, behalve in onze koppigheid."

De nieuwe NOUVEAU ligt vandaag bij de abonnees op de mat, is online te bestellen op Magazine.nl en arriveert donderdag in de winkel en kiosk!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in