Alles wat je interesseert én nog een beetje meer. 

Tintelfris en boordevol persoonlijk verhalen, stijlvolle fashion en insidertips – geniet alvast even van deze sneak peek in de nieuwe NOUVEAU, verkrijgbaar vanaf vandaag!  

Article continues after the ad

INTERVIEW

Op de cover van de nieuwe NOUVEAU straalt Dionne Stax, die na turbulente tijden in rustiger vaarwater is gekomen. Hoe overleefde ze al het commentaar op haar leven? "Wat vooral helpt, is niet alles lezen wat mensen posten op sociale media," aldus Dionne. 

MODE

Nog maar net gespot tijdens Fashion Week en nu al in NOUVEAU: trends waar je dit voorjaar en deze zomer in gezien kunt worden, voor een sassy update van je garderobe!

PSYCHE

Heb je al gehoord van Erotische Intelligentie? In deze NOUVEAU lees je hoe je je seksleven een grote beurt geeft: geen rode oortjes, wel klare taal. Héél verhelderend en veelbelovend, vooral als je al lang samen bent.

CULINAIR 

Voor de één is het een levensstijl, de ander gebruikt het als (tijdelijk) dieet en voor iedereen geldt: bij ‘intermittent fasting’ hoort goed eten.

RELATIEGEHEIMEN

(Kookboek)schrijvers en 'liefdevolle verwaarlozers' Ronald Giphart en Mascha Lammes over hun liefde: "Het klikt vooral door de humor. Niet dat we moppentappend door het huis lopen, maar we hebben wel altijd lol. Daar heb je toch meer aan dan als je allebei houdt van bergbeklimmen, want dat doe je niet elke dag."

STYLE HAS NO AGE  

Drie Nederlandse modeprofessionals delen hun stijlgeheimen, tips & tricks, maar zijn ook bloedeerlijk over wat ze écht niet meer aantrekken. Plus: verfrissend zelfinzicht: "In mijn dromen ben ik chic en elegant, mijn kinderen vinden mij echter vaak ‘hotter than my daughter’. Waarschijnlijk zit ik er precies tussenin."

REIZEN

Azuurblauwe zee, vriendelijke mensen, betoverende wandelparadijsjes - NOUVEAU selecteerde de mooiste nog-niet-zo-bekende Griekse eilanden, vol ongerepte schoonheid (én insidertips!) waar je meteen naar toe wilt.

LEVENSLES

Carry Tefsen vertelt in NOUVEAU over eerlijkheid, leven met onzekerheid en relativeringsvermogen: " Als ik soms artiesten zie die onderhand denken dat ze God zelf zijn, vind ik dat even dom als de gedachte dat jij het enige ware geloof verkondigt. Kijk niet op een ander neer; dat voorkomt heel wat narigheid."

BEAUTY

Prachtige poedertinten, een beetje glans en parfum 2.0 - het wordt een prachtige lente! 

De nieuwe NOUVEAU ligt nu in de winkel!  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in