Madonna en Lourdes
Madonna en Lourdes

Stijl lijkt zowaar erfelijk te zijn.

De dochters heb je in de marge van hun moeders carrière zien opgroeien en nu zijn ze zeker zo stijlvol en succesvol. En het mooie van de celebrity-moeders is dat ze alleen maar trots zijn op hun kinderen, kijk maar.

Iconisch jaren negentig model Cindy Crawford nam dochter Kaia Gerber in het begin van Kaia's carrière nog onder haar hoede, maar durft het Chanel-model tegenwoordig helemaal los te laten: "Ze is verstandig en verantwoordelijk en ik ben heel trots op haar." Kaia over Cindy: "Ze is mijn moeder en ze is de liefste moeder."

Article continues after the ad

En aan Cindy's moeder Jennifer zie je waar haar dochter en kleindochter die fotogenieke jukbeenderen te danken hebben. 

Lisa Bonet (ooit Denise in de Cosby Show) kreeg met rockzanger Lenny Kravitz dochter Zoë die als kind regelmatig Prince als oppas had. As you do. Zoë is inmiddels zelf een zeer succesvol actrice die over haar moeder zegt: "Ze is origineel en authentiek, een superinteressant mens. En ook erg lief, natuurlijk."

Rumer Willis timmert aan de weg als actrice, Scout Willis als singer-songwriter en Tallulah Willis doet veel voor de bewustwording rond mentale gezondheid. En niemand die trotser op hen is dan hun moeder Demi Moore die ze alle drie regelmatig door een dieptepuntje moest slepen, maar altijd een 'leeuwinnenmoeder' is gebleven. "Ze is awesome," aldus Tallulah.

Blond, goede genen en gevoel voor theater: Blythe Danner, Gwyneth Paltrow en Apple Martin zijn aan elkaar verknocht en aan ekaar gewaagd. Hoewel Apple nog op school zit, heeft ook zij theaterambities. Gwyneth over Blythe: "Sterke vrouw, geestige vrouw, fascinerende vrouw. Om trots op te zijn."

Diva Diana Ross ken je als zangeres met misschien wel het meest imposante haar van Hollywood. Haar dochter Tracee Ellis Ross is te zien als de hilarische moeder in Black-ish en is een echte social media ster. "Door dik en dun!" zeggen ze over elkaar.

Matriarch en 'momager' Kris Jenner mag dan een tikje aan de bemoeizuchtige kant zijn, haar niet aflatende inzet heeft van de Kardashians een van de meest succesvolle showbizzfamilies ooit gemaakt. Oók knap: ondanks gevit en aanvaringen zijn de K'tjes allemaal nog dol op elkaar én hun bazige moedertje.

Lila Moss is gezegend met de jukbeenderen van haar moeder Kate Moss, die tegenwoordig ook haar manager is en haar meteen aan een Marc Jacobs-campagne hielp: all in the family, dus. Stijl in overvloed, laten we hopen dat Lila ook net dat excentrieke heeft wat haar moeder zo bijzonder maakt.

Dansstudent en model Lourdes veranderde Madonna's leven radicaal. Inmiddels volwassen leidt ze helemaal haar eigen leven, precies zoals Madonna dat zelf op die leeftijd deed. "Ik ben trots op haar en ik erger me wild aan haar," zegt Madonna. "Ik zou haar het liefst gewoon altijd bij me willen hebben, maar ze is net als ik - ze wil haar eigen dingen doen. En dat is goed."

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in