De Oscarwinnares is single en heel tevreden met haar leven.

Charlize Theron was een van de eerste gasten in de nu nog virtuele talkshow van Drew Barrymore, die eerder vertelde dat ze Tinder geen succes vond en eigenlijk best content was met haar leven zonder relatie.

Article continues after the ad

Theron denkt daar precies zo over. "Mensen vinden het raar of begrijpen het niet," zegt Charlize, moeder van dochters Jackson (8) en August (5). "Ik heb wel af en toe een date, maar echt iemand daten, dat is vijf jaar geleden voor me."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t believe these little assholes are a year old! We love you Leo & Cleo! Even when you destroy all my furniture

Een bericht gedeeld door Charlize Theron (@charlizeafrica) op

De actrice zegt 'open te staan' om in de toekomst weer eens iets op te bouwen met iemand, maar heeft ook zo haar bedenkingen. "Ik heb het gevoel dat ik op een plek in mijn leven ben beland waarin een man wel heel wat te bieden moet hebben, want voor minder doe ik het niet," zegt ze. "En gezien mijn leven met mijn kinderen en mijn geweldige geadopteerde familie eromheen verlang ik er ook niet erg naar."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mondays amirite?

Een bericht gedeeld door Charlize Theron (@charlizeafrica) op

Theron: "Ik geloof echt dat vrouwen… verantwoordelijkheid moeten nemen voor hun eigen geluk. Je moet het zelf regelen. Het idee van relaties, hoe je daar naar kijkt, dat wordt je ook deels opgedrongen door de maatschappij. Dat dat iets is wat je vanzelfsprekend zou moeten willen. In mijn geval is dat niet zo."

"Ik kan oprecht zeggen dat ik me niet eenzaam voel," zegt Charlize, hier met haar dochters. "Toen ik eenmaal kinderen had… het is niet dat moeder iets vervangt of ervoor zorgt dat je minder interesse hebt in andere dingen, ik sta nog steeds volop aan. Ik denk wel dat je prioriteiten veranderen omdat ouder zijn veel werk is. Maar als ik 's avonds in bed lig dan zou ik niet willen dat de dag anders was geweest, dat zegt genoeg."

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in