Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Carla Bruni: 'Met Nicolas is alles romantisch'

Behalve wanneer er 14 Italianen komen logeren... Carla Bruni (52) trouwde in 2008 met Nicolas Sarkozy (65), destijds president van Frankrijk. Ze was een chique First Lady aan zijn zijde en samen kregen ze dochter Giulia (8). Veel mensen dachten dat de relatie uiteindelijk wel zou stuklopen op hun...

Carla Bruni: 'Met Nicolas is alles romantisch'

Behalve wanneer er 14 Italianen komen logeren...

Carla Bruni (52) trouwde in 2008 met Nicolas Sarkozy (65), destijds president van Frankrijk. Ze was een chique First Lady aan zijn zijde en samen kregen ze dochter Giulia (8). Veel mensen dachten dat de relatie uiteindelijk wel zou stuklopen op hun onderlinge verschillen, maar ze zijn nog altijd zeer happy met elkaar.

"Twee dagen na onze eerste ontmoeting vroeg hij mijn moeder om mijn hand," zegt Bruni. "Ik voelde me een jonge bruid. Het was een zegen dat we elkaar pas hebben leren kennen toen we al wat ouder waren. En we hebben geluk gehad: geluk dat we samen een dochter hebben mogen krijgen op de leeftijd waarop andere grootouders worden, geluk dat we (uit eerdere relaties) al vier kinderen hadden voor we trouwden. We zijn ons er bewust van hoeveel geluk we hebben gehad en we zijn er dankbaar voor."

De eerste lockdown bracht Carla met haar man en Italiaanse familie door in Parijs, wat Nicolas wel eens wat teveel werd. "We waren met veertien mensen," zegt ze. "Allemaal Italianen. Hij vluchtte soms even in zijn krant, om maar even weg te komen bij al ons gepraat." Nu de regels weer worden aangescherpt in Paris zijn ze onder elkaar, wat 'wel zo rustig is'.