Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Astrid Joosten gaat presenteren met Paul de Leeuw

Astrid en Paul zijn een nieuw Op1-duo, op de vrijdagavond. Het nieuwe BnnVara-duo gaat aan de sfeer en uitstraling van de vrijdagavond-uitzendingen van Op1 uitdrukkelijker het ’weekend-gevoel’ meegeven. "Het is een ongelooflijke eer om samen met Astrid Op1 op vrijdag een beetje meer het weekend-g...

Astrid Joosten gaat presenteren met Paul de Leeuw

Astrid en Paul zijn een nieuw Op1-duo, op de vrijdagavond.

Het nieuwe BnnVara-duo gaat aan de sfeer en uitstraling van de vrijdagavond-uitzendingen van Op1 uitdrukkelijker het ’weekend-gevoel’ meegeven.

"Het is een ongelooflijke eer om samen met Astrid Op1 op vrijdag een beetje meer het weekend-gevoel te gaan geven", laat De Leeuw in een reactie over zijn nieuwe klus weten. "En ook een uitdaging om met dit team, naast sfeer maken, ook een iets serieuzere kant van mezelf te laten zien."

Ook Joosten heeft er zin in. „Ik had heel veel zin om weer gesprekken te voeren op televisie", zegt ze. "Dat ik dat ook nog eens met Paul mag doen maakt dat ik me er zeer op verheug. We hebben er erg veel zin in om elke vrijdag een sprankelende uitzending te maken Op1."

Het huidige vrijdagduo Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg verhuist naar de maandagavond, waar nu nog Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven zitten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in