Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Annemarie van Gaal: 'Ik geef mezelf elke dag klussen'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Investeerder en ondernemer Annemarie van Gaal vertelt over haar coronabeleving. Annemarie: “In onzekere tijden, zoals nu tijdens de coronacrisis, heb ik meer dan ooit behoefte aan structuur. Als ik dat niet doe, dan vliegt de dag voor...

Annemarie van Gaal: 'Ik geef mezelf elke dag klussen'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Investeerder en ondernemer Annemarie van Gaal vertelt over haar coronabeleving.

Annemarie: “In onzekere tijden, zoals nu tijdens de coronacrisis, heb ik meer dan ooit behoefte aan structuur. Als ik dat niet doe, dan vliegt de dag voorbij zonder dat er iets uit mijn handen is gekomen en daar word ik niet gelukkig van.

Ik los dat op door bijvoorbeeld elke ochtend vijf klussen voor mezelf op te schrijven, groot en klein. Bijvoorbeeld 1) Strijk al het wasgoed dat er ligt, 2) handel de klacht met de leverancier af, 3) halfuurtje fitnessoefeningen doen, 4) online twee Spaanse lessen volgen en 5) verfklusje in de logeerkamer doen.

Het geeft mij houvast en als ik 's avonds de vijf klussen gedaan heb, dan zit ik met een tevreden gevoel op de bank en heb ik nog tijd genoeg om naar nieuwsuitzendingen en talkshows te kijken.” 

Beeld: Brunopress

Misgegrepen in de kiosk? Je kunt de nieuwe NOUVEAU ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!