De reünie van de Dolly Dots wordt (heel) lang doorgeschoven.

Angela Groothuizen is het komend seizoen te zien als presentator van Obese en jurylid van The Voice Senior en Holland's Got Talent. Haar theaterwerk is even op de lange baan geschoven. “Het raakt me emotioneel diep," zegt ze over de gevolgen van het coronavirus in het Parool. "Omdat het als een afscheid voelt, snap je? Ik ben echt bang dat onze wereld definitief is veranderd.”

“Eigenlijk heb ik in alles wat ik doe last van die 1,5 meter-maatregelen," zegt Angela. "Nergens zijn meer zingende, joelende of opeengepakte mensen welkom. Bij The Voice Senior kun je nog handig monteren, maar mijn solotheatertournee moest ik afbreken. En met de Dots zouden we in oktober beginnen aan een reeks concerten. Die zijn een jaar verplaatst. Maar ik heb tegen die meiden gezegd: ‘Reken er maar op dat daar een jaar bij komt.’ We doen het namelijk alleen als het kan zoals we het in ons hoofd hadden.”

Article continues after the ad

Foto's © Nouveau

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in