Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oud-presentator Kees Driehuis (67) overleden

Verdrietig nieuws over de presentator van Per Seconde Wijzer. Oud-presentator Kees Driehuis is dinsdag op 67-jarige leeftijd overleden. De presentator was tot 2018 het vaste gezicht van Per Seconde Wijzer, dat hij bijna dertig jaar presenteerde. Hij stopte vorig jaar met de woorden 'niets is blij...

Oud-presentator Kees Driehuis (67) overleden

Verdrietig nieuws over de presentator van Per Seconde Wijzer.

Oud-presentator Kees Driehuis is dinsdag op 67-jarige leeftijd overleden. De presentator was tot 2018 het vaste gezicht van Per Seconde Wijzer, dat hij bijna dertig jaar presenteerde. Hij stopte vorig jaar met de woorden 'niets is blijvend' als afsluiting van zijn laatste uitzending en werd kort daarna ongeneeslijk ziek. 

"Kees Driehuis is zo ongeveer Per Seconde Wijzer,” zei toenmalig BNNVARA-mediadirecteur Robert Kieviet bij zijn afscheid. "Intelligent, scherp, ad rem, vol humor. Wij zijn hem veel dank verschuldigd voor de jarenlange presentatie van de kennisquiz, die mede dankzij hem behoort tot de klassiekers van de Nederlandse televisie."

In 2017 nam de presentator al afscheid als vaste medewerker van BNNVARA, na een dienstverband van meer dan veertig jaar. Naast Per Seconde Wijzer presenteerde hij ook Nova en Buitenhof. Ook was hij initiatiefnemer en eindredacteur van Zembla. Verder is hij onder meer redacteur geweest voor de shows van Sonja Barend.

Omkijken in weemoed: Per Seconde Wijzer, 1989. Dag Kees...

Foto's (c) ANP