In de afgelopen jaren heeft Máxima honderden paren oorbellen gedragen. Allemachtig prachtig wat de koningin allemaal uitkoos om de oren te versieren. 

De mooiste zetten wij op een rij. 

Article continues after the ad

1. Schelpen

Niet alleen haar japon zorgde voor een hoop oh's en ah's. Ook de oorbellen die Máxima uitkoos tijdens de opening van het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie vielen in de smaak. Het gaat om schelp-oorstekers van het Amerikaanse sieradenmerk Seaman & Schepps.

2. Knalkleur

Toen de koningin aanwezig was bij het congres Gender & Gezondheid van WOMEN Inc. in de Rijtuigenloods droeg ze geen peperdure hangers, maar 'gewoon' een paar van van Supertrash in knalgeel. 

3. H&M

Het is bekend dat de koningin van mix en match houdt. Ze hoeft mooi niet per se duur te zijn. Dat liet ze afgelopen week zien met een paar bordeaux toppers van de H&M.

4. Mango

Naast de Zara en de H&M winkelt de koningin ook geregeld bij de Spaanse keten Mango. Tijdens een bezoek aan Sint Maarten droeg Máxima, naast een topoutfit (blouse van Zimmermann, Tabitha Simmons-hakken en tas van J. Crew) oorbellen (zonnebloem) van Mango.

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in