Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Olivia Newton-John (68) praat openlijk over haar ziekte op televisie

Bij Olivia Newton-John is onlangs opnieuw borstkanker vastgesteld. Dat was een grote shock, maar gelukkig gaat het nu iets beter. Dat vertelt ze in een interview met het programma 60 Minutes. Erge pijnIn mei bleek dat de kankercellen naar haar onderrug waren uitgezaaid en dat bezorgde Olivia hevi...

Olivia Newton-John (68) praat openlijk over haar ziekte op televisie

Bij Olivia Newton-John is onlangs opnieuw borstkanker vastgesteld. Dat was een grote shock, maar gelukkig gaat het nu iets beter. Dat vertelt ze in een interview met het programma 60 Minutes.

Erge pijn

In mei bleek dat de kankercellen naar haar onderrug waren uitgezaaid en dat bezorgde Olivia hevige pijnaanvallen. Ze moest daarom al haar concerten in Amerika en Canada cancellen. Dat maakte de van oorsprong Britse zangeres indertijd bekend via Facebook.

Drank je met cannabis

Haar man John Easterling kwam op een dag met een 'magisch' drankje voor zijn vrouw waardoor de pijn ineens afnam, zo vertelt ze. "Het was een drankje waar cannabis in verwerkt zat. De pijn verdween ineens. Ik noem het echt een "magical miracle plant". Eigenlijk zou iedereen er beschikking over moeten hebben”, zegt Olivia die het cannabisdrankje verkiest boven pijnstillers.