Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

O zo zen vogels breien voor een lange winteravond

Breien en haken is helemaal hot, denk maar aan het designbreiwerk van Stephen West. Het Fries Museum en Kunsthal Rotterdam wijdden dit jaar tentoonstellingen aan het nobele handwerk. De succesvolle breiende Noren Arne en Carlos leerden ons eerder al kerstballen breien en dit jaar komen ze met een...

O zo zen vogels breien voor een lange winteravond

Breien en haken is helemaal hot, denk maar aan het designbreiwerk van Stephen West. Het Fries Museum en Kunsthal Rotterdam wijdden dit jaar tentoonstellingen aan het nobele handwerk. De succesvolle breiende Noren Arne en Carlos leerden ons eerder al kerstballen breien en dit jaar komen ze met een boek vol bonte vogels.

Daar willen wij onze boom wel mee volhangen, maar dan moeten we wel aan de slag met de 55 breipatronen in 't boek Vogels breien met Arne en Carlos.

Meer breien, minder piekeren
Onderzoek heeft uitgewezen dat breien mensen tevredener en minder gestrest maakt. De Britse fysiotherapeute Betsan Corkhill geeft daarom ook breitherapie aan haar patiënten. Zij ervaren minder pijn en gepieker, en meer ontspanning en geluksgevoelens. Het constante herhalen en het ritmische karakter van breien werkt rustgevend. En wie wil dat nou niet in deze drukke periode?


Daar haken wij mooi op in

Wil je stressloos 2017 in, doe dan mee aan onze winactie en maak kans op een van de 5 breiboeken. Deze actie is gesloten!