Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau bestaat 35 jaar! En dat vieren we 35 dagen lang met jou!

We hebben 35 stijlvolle verrassingen voor je!  De allereerste Nouveau ging in 1986 naar de drukker. Er zijn in de afgelopen jaren honderden Nouveau's bij duizenden vrouwen op de mat gevallen en over de toonbank gegaan. Magazines vol met glamour, stijl, substantie en powervrouwen zoals jij. Dit ja...

Nouveau bestaat 35 jaar! En dat vieren we 35 dagen lang met jou!

We hebben 35 stijlvolle verrassingen voor je! 

De allereerste Nouveau ging in 1986 naar de drukker. Er zijn in de afgelopen jaren honderden Nouveau's bij duizenden vrouwen op de mat gevallen en over de toonbank gegaan. Magazines vol met glamour, stijl, substantie en powervrouwen zoals jij.

Dit jaar is het feest voor Nouveau, want we zijn 35 jaar! Vanaf 11 november vieren we dat 35 dagen lang met jou, met inspiratie, mooie prijzen, interviews met powervrouwen, tips van Wies goes Ageless en nog véél meer om je op te verheugen. 

In deze adventskalender is het elke dag weer een verrassing wat jou als lezeres te wachten staat, dus zorg dat je elke dag terugkeert om te zien wat er achter elk vakje zit. Vier jij deze mijlpaal met ons mee? Veel plezier!