Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwste Nouveau: De Hollandse lente

Koninklijke Kledingtips van Máxima, Jonnie & Thérèse delen hun relatiegeheimen, Hollandse Lente in de mode en reis-rubrieken en Maria Goos heeft een openhartig gesprek met Theo d'Or-winnares Romana Vrede. Hier alvast een voorproefje! Astrid Joosten (60) vertelt over haar guilty pleasures en geeft...

Nieuwste Nouveau: De Hollandse lente

Koninklijke Kledingtips van Máxima, Jonnie & Thérèse delen hun relatiegeheimen, Hollandse Lente in de mode en reis-rubrieken en Maria Goos heeft een openhartig gesprek met Theo d'Or-winnares Romana Vrede. Hier alvast een voorproefje!

Astrid Joosten (60) vertelt over haar guilty pleasures en geeft theater-, museum- en boekentips. Daarnaast onthult ze hoe ze zich zo fantastisch kleedt en waar ze passie voor heeft.

Koninklijke mode

Smaak, stijl en substantie. Welk openbaar optreden Máxima ook heeft, ze blíjft stralen. Met Koningsdag in het vizier laten onze royalty-watchers Claudia Witteveen en Claudia Straatmans hun licht schijnen over Máxima's symphonie in rood, wit en blauw.

Jonnie & Thérèse in Relatiegeheimen

Culinair topduo Jonnie en Thérèse Boer van De Librije zijn bijkans onafscheidelijk: "We gaan zelfs samen naar de fysiotherapeut, echt heel klef." In deze Nouveau vertellen ze over hun eerste ontmoeting en hoe ze elkaar blijven boeien na dertig jaar samen.

Heel veel Hollandse lente-accessoires:

De nieuwste behandeling waar geen scalpel aan de pas komt

Een versteviger hier; een opstrakker daar: veel vrouwen wíllen het wel, maar je mag het niet zien. Gelukkig groeit het aantal subtiele ingrepen waar geen snijwerk aan te pas komt. Een overzicht.

Maria Goos interviewt Romana Vrede

Ze won de De Theo d'Or en groeide de afgelopen jaren uit tot een van de meest gewaardeerde actrices van Nederland. Aan Maria Goos vertelt ze over de liefde, haar autistische zoon en hoe leuk het is om te zijn wie je bent.

Wooninspiratie

Drie generaties in een Haags herenhuis. Zo doe je dat.

Reis naar De Wadden

Wat zijn onze waddeneilanden toch prachtig. We gaan ze allemaal langs en tippen de hoogtepunten.

Wil je de nieuwste Nouveau ook elke maand op je deurmat? Neem dan een abonnement.