Met haar 44 jaar heeft actrice Gwyneth Paltrow een pittig besluit genomen: ze stopt met acteren. De actrice, die we kennen van Seven, Iron Man en Proof wil haar volledige aandacht gaan richten op haar eigen schoonheids- en lifestylemerk Goop.

Lees ook: Wat een ge-wel-dig lichaam heeft Daphne Deckers 

"Ik heb een geweldige carrière gehad, maar mijn passie ligt nu bij het produceren van content, het maken van producten en het regelen van dingen. Het is langzaamaan zo gegroeid. Het is een echt bedrijf geworden", aldus Gwyneth tijdens The Tonight Show. 

Goop begon ooit als lifestyle blog, maar is inmiddels uitgegroeid tot internationaal schoonheids- en lifestyle merk. Op de website vind je alles voor een mooier leven: gezonde recepten, mooie producten en reisgidsen. Op Instagram heeft Goop zo'n 365.000 volgers. 

Hoe hard Goop ook gaat groeien, Gwyneth sluit niet volledig uit dat ze af en toe nog wel eens een filmrolletje meepakt. Haar laatste rol was overigens in de film Mortdecai met Johnny Depp in 2015, die totaal geflopt is. In 1998 won Paltrow een Oscar voor beste actrice in de film Shakespeare in Love van John Madden.