Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sandra Reemer (66) overleden

Zojuist is bekend geworden dat zangeres en presentatrice Sandra Reemer op 66-jarige leeftijd is overleden. Sandra heeft de strijd tegen borstkanker verloren. 'Mokerslag'De diagnose borstkanker kwam bij Reemer 'als een mokerslag aan', vertelde ze in maart van dit jaar. Ze richtte zich volop op haa...

Sandra Reemer (66) overleden

Zojuist is bekend geworden dat zangeres en presentatrice Sandra Reemer op 66-jarige leeftijd is overleden.

Sandra heeft de strijd tegen borstkanker verloren.

'Mokerslag'
De diagnose borstkanker kwam bij Reemer 'als een mokerslag aan', vertelde ze in maart van dit jaar. Ze richtte zich volop op haar herstel en de behandeling. "Ik ben al bestraald en zit midden in een traject van chemotherapie. Ik voel me gelukkig erg goed, alleen af en toe een klein beetje moe. Ik hoop dat dat zo blijft, maar dat weet je niet'', zei ze toen.

'Je hoopt dat het niets is'
"Ik had een knobbeltje, al een paar maanden", liet Sandra de pers destijds weten. "Waarmee ik, zoals waarschijnlijk zoveel vrouwen, maar bleef rondlopen. Je denkt of hoopt dat het niets is, dat het weggaat. Mijn huisarts drong aan dat ik naar een specialist zou gaan, maar ik had natuurlijk altijd een excuus."

Kroepoekje
Sandra Reemer werd geboren als Barbara Alexandra in Bandoeng, Indonesië. Ze werd als zangeres bekend met het duo Sandra & Andres. Als solozangeres deed zij verschillende keren mee aan het Eurovisie Songfestival. Vanaf 1986 was Reemer de assistente van Jos Brink bij de presentatie van het televisieprogramma Wedden, dat..?, waar ze ooit door Brink liefkozend als "kroepoekje" werd aangesproken.

Op Twitter wordt geschokt gereageerd.

Bron beeld: Hollandse Hoogte