Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Poedelnaakt, mét putjes en striae: topmodel Ashley Graham laat álles zien

Hoewel de modewereld volslanke modellen naast size 0's steeds meer lijkt te accepteren, worden deze welgevormde vrouwen door velen nog altijd niet gezien als nét zo prachtig en 'perfect'. Er wordt dan ook volop gephotoshopt, tot groot ongenoegen van topmodel Ashley Graham. In het nieuwe nummer va...

Poedelnaakt, mét putjes en striae: topmodel Ashley Graham laat álles zien

Hoewel de modewereld volslanke modellen naast size 0's steeds meer lijkt te accepteren, worden deze welgevormde vrouwen door velen nog altijd niet gezien als nét zo prachtig en 'perfect'. Er wordt dan ook volop gephotoshopt, tot groot ongenoegen van topmodel Ashley Graham. In het nieuwe nummer van V Magazine geeft zij zichzelf daarom volledig bloot, zónder oneffenheden en ‘imperfecties’ weg te poetsen.

Lees ook
Nike lanceert eerste sportcollectie voor vrouwen met een maatje meer

‘Hou van je lichaam’
Ashley, die eerder dit jaar als eerste plussizemodel op de cover van Vogue belandde, laat zien over een flinke dosis lef te beschikken door dwars tegen de mainstream in te gaan. In een prachtige naaktshoot laat ze werkelijk alles laat zien: van deukjes en putjes tot striae. Waarom? “Omdat vrouwen, in welke vorm dan ook, van hun lichaam mogen houden.”

Dat heeft iedereen weleens... óók size 0's
In een bijbehorend interview met het Amerikaanse modeblad vertelt ze over haar onzekerheden. Ze geeft toe dat zij ook niet iedere dag fantastisch in haar vel zit, maar dat gevoel nooit laat overheersen. “Soms word ik wakker en voel ik me de dikste persoon op aarde, maar ik laat dat gevoel de rest van mijn dag niet bepalen. Het komt erop neer dat je tegen jezelf kunt zeggen dat je mooi en briljant bent. Dankzij die aanpak voel ik me vanbinnen- én buiten goed. Dan voel me slim.”

Beeldschoon en inspirerend
Bekijk hieronder de bijzondere, krachtige en inspirerende zwartwit-shoot met Ashley Graham in V Magazine, gefotografeerd door topfotograaf Mario Sorrenti. 

Bron: V Magazine.