Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lieke van Lexmond is bevallen van tweede kindje en deelt een mooie foto

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond (35) is zaterdagnacht bevallen van haar tweede zoontje. De vader van het jongetje is vastgoedhandelaar Bas van Veggel. Lieke beviel afgelopen weekend in het OLVG ziekenhuis in Amsterdam. 'Verliefd op onze prachtige zoon' Het jongetje heeft de naam Zef ge...

Lieke van Lexmond is bevallen van tweede kindje en deelt een mooie foto

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond (35) is zaterdagnacht bevallen van haar tweede zoontje.

De vader van het jongetje is vastgoedhandelaar Bas van Veggel. Lieke beviel afgelopen weekend in het OLVG ziekenhuis in Amsterdam.

'Verliefd op onze prachtige zoon' 
Het jongetje heeft de naam Zef gekregen. 'Afgelopen nacht, 2 april 2017, was magisch. Onze tweede grote liefde: Zef Hans Boudewijn van Veggel landde in ons midden. We zijn tot over onze oren verliefd op onze prachtige zoon en broer van Vik', schrijft Lieke bij een foto op Instagram.

Lees ook: Moeder George Clooney verklapt geslacht tweeling

Trotse zus
Zus Jetteke is ongelooflijk trots op Lieke en kon niet wachten om kennis te maken met haar neefje. Op Instagram plaatste ze een mooie foto van hun drieën. "Afgelopen nacht was zo bijzonder, welkom lieve Zef. Je hebt het fantastisch gedaan Lieke. #welkomopdewereld #tantejettieiszotrots #welkominonzefamilie."

Bron beeld: Hollandse Hoogte