2017 begint wel erg goed, want Jude Law is te zien in een coproductie van Toneelgroep Amsterdam, naast niemand minder dan actrice Halina Reijn. Ook Nederlandse acteurs Gijs Scholten van Asschat en Robert de Hoog staan vanaf april op de planken met Obsession.

De Britse The Holiday en Sherlock Holmes-acteur Jude Law (43) toonde zijn gezicht al samen met de Amsterdamse Halina Reijn (40) in juni 2016 op het driedaagse 'Re:Creating Europe' evenement. Toen begonnen zij met repeteren, wat Halina liet zien via haar Instagram-account.

Jude en Halina nemen het script door.

 

Groepsfoto!

Obsession
Het toneelstuk gaat over een zwerver (gespeeld door Law) die een verhouding begint met een getrouwde vrouw en samen met haar besluit haar man te vermoorden. Obsession gaat volgend jaar op 25 april in Londen in première en reist daarna door naar Nederland voor het Holland Festival.

Nu heeft Halina eindelijk de eerste ‘officiële’ foto met Jude gedeeld op Instagram en zijn wij enthousiaster dan ooit. April, kom maar snel!

 

Eerste foto OBSESSION met oa #JudeLaw en @robertdehoog_ vanaf april in het theater

Een foto die is geplaatst door halinareijn (@halinareijn) op

Willem Dafoe
Het is niet de eerste keer dat een internationaal gerenommeerde filmacteur naar Nederland komt voor het Holland Festival. In 2012 speelde Willem Dafoe in Carré in de voorstelling The Life and Death of Marina.

LEES OOK: Win kaarten voor de film 'Into the Forest'