Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

John Travolta wenst Olivia Newton-John beterschap

Olivia Newton-John (68) maakte onlangs bekend dat er voor de tweede keer bij haar borstkanker is vastgesteld. De actrice is geroerd door de vele steunbetuigingen en beterschapswensen die ze sinds vorige week heeft ontvangen. Ook John Travolta (tegenspeler uit Grease) wenst haar veel liefde en bet...

John Travolta wenst Olivia Newton-John beterschap

Olivia Newton-John (68) maakte onlangs bekend dat er voor de tweede keer bij haar borstkanker is vastgesteld. De actrice is geroerd door de vele steunbetuigingen en beterschapswensen die ze sinds vorige week heeft ontvangen. Ook John Travolta (tegenspeler uit Grease) wenst haar veel liefde en beterschap toe.

"Olivia is altijd een geweldig en inspirerend mens geweest voor miljoenen mensen. Als we allemaal onze wilskracht voor haar inzetten dan weet ik zeker - en ik ken haar goed - dat ze dat voelt en dat het haar zal helpen. We houden van haar en zij houdt van ons", zo laat de acteur via een verklaring in het Amerikaanse magazine People weten. 

Bedankt!
Newton-John ontving steunbetuigen uit alle windstreken. “Ik ben erg dankbaar en geraakt door de vele berichten afkomstig uit de hele wereld. Dank jullie wel. Ik ben ervan overtuigd dat mijn nieuwe reis een positief succesverhaal wordt en anderen zal inspireren”, aldus Olivia.