Halle Berry heeft de Hollywood-pers flinke overuren laten draaien. De actrice verscheen deze week met een babybump op de rode loper, terwijl ze - voor zover bekend - vrijgezel is. Is ze echt zwanger? 

Lees ook: Dit doet Halle Berry (50) om eruit te blijven zien als 30

Het liefdesleven van Hollywood-actrice Halle Berry kunnen we op zijn zachtst gezegd 'turbulent' noemen. In 1991 werd ze door een ex-vriend aangeklaagd voor onbetaalde leningen en een andere ex-vriend zou haar zo hard geslagen hebben dat ze 90% van haar gehoor van haar linkeroor is verloren. In 1993 trouwde ze, om vervolgens in 1997 te scheiden. Na haar scheiding gaf ze aan zo depressief te zijn geweest dat ze zichzelf van kant wilde maken. 

In 2001 trouwde de actrice opnieuw, al volgde nog geen 2 jaar later volgde een scheiding. Haar ex-man ging kort daarna in therapie voor seksverslaving. In 2005 begon Berry te daten met Frans-Canadese model Daniel Aubry. De twee leerden elkaar kennen tijdens een photoshoot van Versace en verwelkomden in 2008 hun dochtertje Nahla. In 2010 ging het koppel uit elkaar en begon het grote moddergooien. Dit had alles te maken met het feit dat Hally samen met haar dochtertje wilde verhuizen naar Frankrijk, waar haar nieuwe vriend Olivier Martinez woonde. Een pittige strijd om de voogdij volgde en een gevecht tussen Aubry en Martinez werd breed uitgemeten in de pers. Martinez zou Aubrey zelfs met de dood bedreigd hebben. Pas in 2012 kwamen de Halle en haar ex Aubry de voogdij overeen en moest Halle haar ex-man tonnen met geld terugbetalen. 

Berry en Martinez trouwden in juli 2013 en verwelkomden een paar maanden later hun zoontje Maceo. In december 2016 gingen de twee uit elkaar en werd hun scheiding bevestigd door haar management. Nu, 6 maanden later, verschijnt Halle op de rode loper met haar handen op - wat doet vermoeden - een beginnende babybuik. Voor de pers als een bliksemslag bij heldere hemel, want vorige week nog postte Halle een foto waarop ze een t-shirt droeg met de tekst 'no more boyfriends'. Na drie scheidingen zou ze volledig klaar zijn met mannen. Bekijk de foto's hieronder.