Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fotoserie: Melania Trump verhuist 'eindelijk' naar het Witte Huis en deelt foto van het uitzicht

'The first lady has finally arrived!', juichen de Amerikaanse media. Want eindelijk is het zover: Melania Trump en zoon Barron laten New York achter zich om hun intrek te nemen in het Witte Huis.  Melania heeft haar 100 miljoen dollar kostende penthouse in de Trump Tower, op de hoek van het chiqu...

Fotoserie: Melania Trump verhuist 'eindelijk' naar het Witte Huis en deelt foto van het uitzicht

'The first lady has finally arrived!', juichen de Amerikaanse media. Want eindelijk is het zover: Melania Trump en zoon Barron laten New York achter zich om hun intrek te nemen in het Witte Huis. 

Melania heeft haar 100 miljoen dollar kostende penthouse in de Trump Tower, op de hoek van het chique Fifth Avenue, verlaten om zich permanent te vestigen in het Witte Huis, waar echtgenoot Donald nu vijf maanden woont.

'Nieuwe herinneringen'
En dat kondigde de 47-jarige first lady gisteren aan op Twitter met een kiekje van haar uitzicht (zie onder). "Ik kijk uit naar de herinneringen die we zullen creëren in ons nieuwe huis!", schrijft ze erbij, waarna ze er de hashtag #Movingday (verhuisdag) aan toevoegt.

Schooljaar
Toen Donald Trump (70) werd geïnaugureerd in januari, werd er volop gespeculeerd of Melania in Manhattan zou blijven wonen met zoon Barron (11), omdat ze zijn schooljaar niet wilde afbreken - en omdat ze niet weg wilde uit The Big Apple, zo werd er ook gezegd. 

Lees ook: Máxima en Ivanka Trump hebben duidelijk een klik in Berlijn

Voor het eerst weer een jongen in het Witte Huis
Maar in april bevestigde het Witte Huis officieel dat de twee aan het eind van het schooljaar naar de ambtswoning in Washington D.C. zouden verhuizen en dat dit "altijd het plan was geweest." Barron zet in de herfst zijn opleiding voort aan de St. Andrew's Episcopal School in Potomac in Maryland. Hij is de eerste jongen die weer in het Witte Huis verblijft sinds John F. Kennedy Junior er woonde op driejarige leeftijd (zie foto).

Bron beelden Melania: Hollandse Hoogte