'The first lady has finally arrived!', juichen de Amerikaanse media. Want eindelijk is het zover: Melania Trump en zoon Barron laten New York achter zich om hun intrek te nemen in het Witte Huis. 

Melania heeft haar 100 miljoen dollar kostende penthouse in de Trump Tower, op de hoek van het chique Fifth Avenue, verlaten om zich permanent te vestigen in het Witte Huis, waar echtgenoot Donald nu vijf maanden woont.

'Nieuwe herinneringen'
En dat kondigde de 47-jarige first lady gisteren aan op Twitter met een kiekje van haar uitzicht (zie onder). "Ik kijk uit naar de herinneringen die we zullen creëren in ons nieuwe huis!", schrijft ze erbij, waarna ze er de hashtag #Movingday (verhuisdag) aan toevoegt.

Schooljaar
Toen Donald Trump (70) werd geïnaugureerd in januari, werd er volop gespeculeerd of Melania in Manhattan zou blijven wonen met zoon Barron (11), omdat ze zijn schooljaar niet wilde afbreken - en omdat ze niet weg wilde uit The Big Apple, zo werd er ook gezegd. 

Lees ook: Máxima en Ivanka Trump hebben duidelijk een klik in Berlijn

Melania, Donald en Barron stappen uit het presidentiële vliegtuig Air Force One na aankomst op Andrews Air Force Base.
Melania, Donald en Barron stappen uit het presidentiële vliegtuig Air Force One na aankomst op Andrews Air Force Base.

Viktor en Amalia Knavs, de ouders van Melania, vergezelden hun dochter.
Viktor en Amalia Knavs, de ouders van Melania, vergezelden hun dochter.

Ook voor 'The Expert' Barron (11) wordt er gesalueerd.
Ook voor 'The Expert' Barron (11) wordt er gesalueerd.

Voor het eerst weer een jongen in het Witte Huis
Maar in april bevestigde het Witte Huis officieel dat de twee aan het eind van het schooljaar naar de ambtswoning in Washington D.C. zouden verhuizen en dat dit "altijd het plan was geweest." Barron zet in de herfst zijn opleiding voort aan de St. Andrew's Episcopal School in Potomac in Maryland. Hij is de eerste jongen die weer in het Witte Huis verblijft sinds John F. Kennedy Junior er woonde op driejarige leeftijd (zie foto).

President John F. Kennedy met dochter Caroline en zoon John F. Kennedy ('John-John') junior
President John F. Kennedy met dochter Caroline en zoon John F. Kennedy ('John-John') junior

 

Bron beelden Melania: Hollandse Hoogte

De presentatrice plaatste een bericht op Instagram waarin ze aankondigt al een tijdje aan duo-presentatie te doen...

Eva (39) is sinds september 2016 samen met haar vriend Dexter van der Voorn, die televisieproducent is. Hij werkte onder meer bij haar programma De Verenigde Staten van Eva.

Het is het eerste kindje van het stel.

Van harte gefeliciteerd!

 

Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan... #zwanger #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Sommige vrouwen hebben er meer last van dan andere: de overgang. Yasmin Le Bon, model en de vrouw van Duran Duran leadzanger Simon Le Bon sprak met het Britse Magazine Red over de ongemakken van deze levensfase. Ze zegt dat het effect heeft op alles in haar leven. Van haar geheugen tot haar taille.

In het interview met de Engelse glossy doet ze een boekje open over haar menopauze. Ze spreekt openhartig over haar gewichtstoename en warrige geheugen. Ze had een hele reeks aan symptomen.

Yasmin: “Je hebt overal pijn, je bent moe en je krijgt een nieuw laagje vet op plekken waar het vroeger nooit zat. Je vergeet afspraken en waar je je auto geparkeerd hebt…”

Le Bon, inmiddels 53 (maar wat ziet ze er nog geweldig uit!) is inmiddels 33 jaar getrouwd met Duran Duran’s  (je weet wel, van The Reflex) voorman Simon le Bon en moeder van drie dochters. Ze onthult dat ze niet goed was voorbereid op de effecten van de menopauze.

“Het is belangrijk dit te delen met mensen, ik praat erover met mijn dochters, want ik wil dat zij er beter op bedacht zijn dan dat ik was.

Yasmin vertelt verder ook over haar dieet en geeft tips om fit te blijven als je ouder wordt.

Goede vetten! Adviseert ze. Olijfolie, kokosolie, boter, avocado’s en notenolie; je lichaam heeft het nodig volgens haar. En eet minder gluten en pas ook op met quinoa. 

Bron: The Good Housekeeping Web team