Maandenlang bleef ze buiten de schijnwerpers en liep het enige contact met de buitenwereld via haar advocaat. Voor het eerst sinds in september bekend werd dat Angelina Jolie en Brad Pitt uit elkaar zijn, is ze weer in het openbaar verschenen én sprak ze over de pijnlijke scheiding.

De wereld stond op z’n kop toen in september bekend werd dat het sterrenkoppel niet langer samen was. Tijdens haar bezoek aan Cambodja vertelt Angelina aan de BBC hoe deze pijnlijke periode voor haar was en hoe haar kinderen omgaan met de scheiding.

Emotioneel
Samen met alle zes haar kinderen bezoekt Angelina momenteel Cambodja. Ze is hier voor de première van haar nieuwe film First They Killed my Father. Tijdens een interview komt de scheiding ter spraken. Angelina reageert emotioneel. “Het was een erg moeilijke tijd”, aldus de 41-jarige actrice. “Het was zwaar voor ons hele gezin.”

Lees ook: 'Brad Pitt oogt getekend tijdens eerste publiekelijke optreden'

Sterker dan ooit
Nu is haar blik gericht op de toekomst. “Ik moet een manier vinden om om te gaan met de scheiding. Het belangrijkste op dit moment zijn mijn kinderen, onze kinderen. We zullen altijd een familie blijven en ik hoop dat we hier uiteindelijk sterker uitkomen.”