De Grote Dag, die maak je als het goed is maar één keer mee. En daarom pakken veel bruiden en bruidegoms graag groots uit tijdens deze once in a lifetime opportunity. Neem nou de Nigeriaanse olie-billionair Folarin Alakija en het Iranese model Nazanin Jafarian, zij pakten uit met maar liefst 5 miljoen euro!

Lees ook: Feesten, varen en flaneren: de 10 beroemdste huwelijksreizen van de royals

Folarin en Alakija gaven elkaar afgelopen week het ja-woord op Blenheim Palace in het Engelse Oxfordshire, een oud groot woonpaleis dat inmiddels op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Als je denkt dat de locatie al heel chique is, dan wacht maar tot dat je de foto's van de extravagante ceremonie ziet. 

Er zijn kapitalen uit gegeven aan een bloemenzee van 1 miljoen witte rozen, gouden decoratie, tafelstukken, een taart van 12 lagen, de bruidsjurk en een optreden van Robin Thicke. Moeder van de bruidegom is Folorunso Alakija, de vice voorzitter van Famfa Olie, een Nigeriaans oliebedrijf, en één van 's werelds rijkste vrouwen met een geschat vermogen van 1.68 miljard. Tsja, als je zoon trouwt, dan is 5 miljoen snel uitgegeven. Bekijk dep prachtige foto's hieronder. 

 

We are getting more pictures from #floandnaza #Floza2017 and it's stunning! Via @idoghana!

A post shared by Studio Chi Weddings (@studiochiweddings) on

 

#Floza2017 flow. ✨💍 Via @tonyoelumelu. #africansweetheartweddings #nigerianwedding

A post shared by African Sweetheart Weddings💒💍 (@africansweetheartweddings) on

 

I mean.... #Floza2017

A post shared by @jaeisrael on

 

So it begins... #Floza2017

A post shared by @jaeisrael on

 

Naza Alakija and her bridesmaids #floza #floandnaza #floza17 #weddinginspiration #idoweddingsng

A post shared by I DO WEDDINGS (@idoweddingsng) on