Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bill Clinton schrijft een thriller - en de titel is nú al veelbelovend

Bill Clinton werkt met thrillerauteur James Patterson (die meer dan 270 miljoen boeken verkocht) aan een roman. Het verhaal, The President is Missing, zal gaan over een zittende president. Voorliefde voor mysteriesVerder zijn er nog weinig details bekend over het fictiedebuut van de voormalige pr...

Bill Clinton schrijft een thriller - en de titel is nú al veelbelovend

Bill Clinton werkt met thrillerauteur James Patterson (die meer dan 270 miljoen boeken verkocht) aan een roman.

Het verhaal, The President is Missing, zal gaan over een zittende president.

Voorliefde voor mysteries
Verder zijn er nog weinig details bekend over het fictiedebuut van de voormalige president van de Verenigde Staten, meldt entertainment-medium Variety. Clinton heeft een voorliefde voor mysteries en thrillers en dát is nu precies de specialiteit van James Patterson, dus is het genre van het boek niet moeilijk te raden.

Lees ook: Lees hier alles over de jongste president van Frankrijk, Emmanuel Macron

Dat belooft wat
"Werken aan een boek over een zittende president - met behulp van wat ik weet over het werk, het leven in het Witte Huis en de manier waarop Washington werkt, is heel leuk geweest," zegt Clinton in een verklaring. "En het is geweldig om met Jim te werken. Ik ben al jarenlang een fan van hem."

Inside information
"Ik ben een verhalenverteller, en de kennis van president Clinton maakt het voor ons mogelijk om een heel interessant verhaal te vertellen", voegt James Patterson toe.

The President is Missing komt uit in juni 2018 en zal worden uitgegeven door zowel de uitgever van Bill Clinton als die van James Patterson.