Op deze heerlijk zonnige lentedag geweldig nieuws voor Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten. De twee zijn voor de derde keer ouders geworden.

Lees ook: Zanger en Chanel-model Pharrell vader geworden van drieling

Prachtige plaatjes
Op Instagram deelt de Volendamse zanger zojuist drie prachtige foto's met het héle gezin, inclusief de nieuwste aanwinst: dochtertje Jackie. Ook plaatste hij een schattige foto van hoe broer Julian en zus Nikki hun kleine zusje bewonderen in de wieg en één van zichzelf, grote liefde Kirsten en baby Jackie samen in een lieflijk roze kamertje.

Gezinsgeluk
Nick en Kirsten maakten in september bekend opnieuw een dochter te verwachten. Hun andere kinderen zagen in 2011 (dochter Nikki) en 2012 (zoon Julian) het levenslicht.

Huwelijk
Afgelopen juni stapten Nick en Kirsten na een relatie van ruim tien jaar éindelijk in het huwelijksbootje. Ze vierden het feest op het heerlijke Spaanse eiland Ibiza.

 

De presentatrice plaatste een bericht op Instagram waarin ze aankondigt al een tijdje aan duo-presentatie te doen...

Eva (39) is sinds september 2016 samen met haar vriend Dexter van der Voorn, die televisieproducent is. Hij werkte onder meer bij haar programma De Verenigde Staten van Eva.

Het is het eerste kindje van het stel.

Van harte gefeliciteerd!

 

Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan... #zwanger #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Sommige vrouwen hebben er meer last van dan andere: de overgang. Yasmin Le Bon, model en de vrouw van Duran Duran leadzanger Simon Le Bon sprak met het Britse Magazine Red over de ongemakken van deze levensfase. Ze zegt dat het effect heeft op alles in haar leven. Van haar geheugen tot haar taille.

In het interview met de Engelse glossy doet ze een boekje open over haar menopauze. Ze spreekt openhartig over haar gewichtstoename en warrige geheugen. Ze had een hele reeks aan symptomen.

Yasmin: “Je hebt overal pijn, je bent moe en je krijgt een nieuw laagje vet op plekken waar het vroeger nooit zat. Je vergeet afspraken en waar je je auto geparkeerd hebt…”

Le Bon, inmiddels 53 (maar wat ziet ze er nog geweldig uit!) is inmiddels 33 jaar getrouwd met Duran Duran’s  (je weet wel, van The Reflex) voorman Simon le Bon en moeder van drie dochters. Ze onthult dat ze niet goed was voorbereid op de effecten van de menopauze.

“Het is belangrijk dit te delen met mensen, ik praat erover met mijn dochters, want ik wil dat zij er beter op bedacht zijn dan dat ik was.

Yasmin vertelt verder ook over haar dieet en geeft tips om fit te blijven als je ouder wordt.

Goede vetten! Adviseert ze. Olijfolie, kokosolie, boter, avocado’s en notenolie; je lichaam heeft het nodig volgens haar. En eet minder gluten en pas ook op met quinoa. 

Bron: The Good Housekeeping Web team