Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe Nouveau: Sterk en stijlvol met passie

De nieuwe Nouveau ligt vanaf vandaag bij de abonnees op de mat. Podiumkunstenares Wende Snijders schittert op de cover en is precíes wat je van deze Nouveau mag verwachten: sterk en stijlvol met passie. Hier alvast wat voorpret: Maria Goos gaat in gesprek met covermodel Wende Snijders  Op 4 oktob...

Nieuwe Nouveau: Sterk en stijlvol met passie

De nieuwe Nouveau ligt vanaf vandaag bij de abonnees op de mat. Podiumkunstenares Wende Snijders schittert op de cover en is precíes wat je van deze Nouveau mag verwachten: sterk en stijlvol met passie. Hier alvast wat voorpret:

Maria Goos gaat in gesprek met covermodel Wende Snijders 

Op 4 oktober staat ze in Carré met haar eigen festival: Kaleidoscoop. Een zinderende avond vol kleinkunst, muziek, ballet en natuurlijk de unieke performances van Wende Snijders zelf. ook daar zoekt ze, zoals altijd, naar die complete overgave.

Psyche: Scheiden na je 50ste (en na de vakantie)

Je hoort het steeds vaker, stellen die al (heel) lang samen zijn en die na de vakantie toch de knoop doorhakken en gaaN scheiden. Waarom zijn een paar weken zon, zee en rust zo vaak de druppel? En hoe ga je na je 50ste weer door na zo'n pijnlijke stap?

Beauty: De 8 nieuwste trends

Matte make-up, opgestoken haar; het zijn twee van de hot items in de beauty van dit moment. Net als de terugkeer van de haarspelden en -clips en body-contouring at home. Hier lees je de 8 trends van het moment en wat ze voor je doen.

Interview met happy single Jane Fonda

Op haar tachtigste (!) wil Jane Fonda nog niets van een filmpensioen weten: deze week gaat haar nieuwe feel good-comedy Book Club in première. Nouveau had een exclusief interview met haar in L.A.. "Ik heb een prachtleven gehad. Daten & trouwen? Daar ben ik klaar mee."

Openhartig: Met mijn stiefdochter is het leuker dan met mijn eigen kinderen

Sinds Saskia (55) een nieuwe partner heeft, heeft ze ook de dochter waar ze altijd al naar verlangde. daar is ze blij mee, maar het strooit tevens zout in de wond die er klaarblijkelijk nog steeds is...

Mode: De must-haves voor dit seizoen voor alle leeftijden

Wat zijn de kledingstukken die je dit seizoen nodig hebt om je garderobe weer helemaal op trend te hebben? Deze items combineren ook nog eens moeiteloos met de kleding die je al had. En verder: Dé najaarstrends voor 40+, 50+ en 60+.

De vijf leukste steden voor een citytrip in het najaar

Weer even iets anders dan Rome of Parijs. Deze 5 citytrips met heel veel hotelinspiratie zijn een bezoekje waard.

Nouveau 11 ligt nú in de winkel

Met de column van Tommy Wieringa, de ageless-beautyrubriek van Wies Verbeek, inspiratie voor je interieur, culinaire hotspots, heel veel beauty en mode-inspiratie, cultuurtips voor het theater en museum, een paar mooie lezersaanbiedingen en vooral heel veel stijl en passie.

Wil je Nouveau ook als eerste op de mat? Neem dan meteen een abonnement

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in