Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Na Bird Box, speelt Sandra Bullock weer in een spannende Netflix-thriller

Bird Box - met een hoofdrol voor Sandra Bullock - sloeg bij de Netflix-kijkers de stuipen op het lijf, want randje horror. De film was een ontzettend succes (na vier weken wereldwijd al tachtig miljoen keer bekeken), niet zo gek dat de actrice daarom weer in een thriller van de streamingdienst te...

Na Bird Box, speelt Sandra Bullock weer in een spannende Netflix-thriller

Bird Box - met een hoofdrol voor Sandra Bullock - sloeg bij de Netflix-kijkers de stuipen op het lijf, want randje horror. De film was een ontzettend succes (na vier weken wereldwijd al tachtig miljoen keer bekeken), niet zo gek dat de actrice daarom weer in een thriller van de streamingdienst te zien is. 

De nog naamloze film wordt gebaseerd op Unforgiven, een Britse miniserie uit 2009.

Moord

Het verhaal volgt volgt Ruth Slater, die na vijftien jaar uit de gevangenis komt. Ze werd als tiener veroordeeld voor de moord op twee agenten. Eenmaal weer buiten probeert ze het contact met haar jongere zus Katie (die geadopteerd is) te herstellen.

Bird Box

Het is nog niet bekend wanneer de thriller op Netflix verschijnt. Voor wie Bird Box nog niet heeft gezien, bekijk de trailer hieronder.

Bron: Netflix Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in