Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Monique Collignon neemt het op voor vrouwen met maatje meer

Krachtige uitspraken van Monique Collignon over vrouwen die net iets voller zijn dan gemiddeld. Ze reageert hiermee op de uitspraken van Caroline Tensen en Olcay Gulsen in RTL Boulevard over de paspoppen van Nike. Het sportmerk heeft namelijk voor het eerst plussize-paspoppen in de winkel. Divers...

Monique Collignon neemt het op voor vrouwen met maatje meer

Krachtige uitspraken van Monique Collignon over vrouwen die net iets voller zijn dan gemiddeld. Ze reageert hiermee op de uitspraken van Caroline Tensen en Olcay Gulsen in RTL Boulevard over de paspoppen van Nike.

Het sportmerk heeft namelijk voor het eerst plussize-paspoppen in de winkel.

Diverse maten

De reden: diversiteit en inclusiviteit in de sport bevorderen. Iets wat door heel veel vrouwen toegejuicht wordt, maar Caroline en Olcay (die inmiddels excuses heeft aangeboden) dachten hier net even wat anders over. Monique Collignon reageerde via social media.

Goede actie van Nike

"Zelf fluctueer ik best wel tussen maten. Dus weet hoe dat is. Alhoewel ik mijzelf het fijnst voel wanneer ik op mijn slankst ben zegt dit niets over anderen." De ontwerpster vindt de actie van Nike hartstikke goed. Monique: "Het is een afspiegeling van de maatschappij. Voor iedereen toegankelijk. Dat moet zeker voor sport zo zijn.”

Bron: Twitter Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in