Mode als een cocktail met puur tropische ingrediënten, van oceaanblauw tot het groen van de jungle. Maar vooral veel prachtige bloemen om mee te pronken.

Bloemenprints zagen we wel vaker, maar ditmaal zijn er dessins in overvloed. De bloemen zelf zijn groot en kleurrijk. 

Kleuren: Alles wat fris en helder is.

Zo draag je het: Hul je van top tot teen in dezelfde bloemprint; mijn voorkeur heeft het bloemenpak, dus broek en jasje in hetzelfde dessin.

Aanrader: De bloemenzonnebril.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: Dolce & Gabbana by Getty images.

Feest in huize Obama: Michelle LaVaughn Robinson Obama (ja, dat is haar volledige naam) is vandaag jarig. De voormalige Amerikaanse first lady is 55 geworden.

Mooie aanleiding voor een lijstje met haar mooiste outfits.

1. Sparkle

Met stip op 1 staan de glitterlaarzen van Balenciaga. Tijdens een interview met Sarah Jessica Parker in Brooklyn verscheen Michelle in een duizelingwekkend paar laarzen waar modegoeroes maar niet over raakten uitgepraat.

2. Laatste diner op chique

Tijdens haar laatste staatsbanket als first lady haalde Michelle Obama nog een keer alles uit de kast om te schitteren. Ze straalde in een op maat gemaakte rosé gouden japon van Versace.

3. De V van Vera Wang

Voor een Chinees staatsbanket koos Michelle een off-the-shoulder japon van Vera Wang met een prachtige v-hals. Het zorgde voor een hoop ohs en ahs.

4. Lime

De voormalig first lady is ook dol op opvallende kleuren en prints. Zo droeg ze tijdens een bezoek aan Japan een lekkere knalkleur. Michelle koos voor een citroenkleurige japon van Kenzo met veel print.

5. Wow!

Michelle zorgde voor een wow-effect in 2014 tijdens een bijzonder diner in Washington. Alle ogen waren op haar gericht toen ze aan de arm van Barack verscheen in een blush-pink jurk van Monique Lhuillier. Haar look maakte ze af met een paar metallic pumps.

6. Correspondents Dinner

Als je man het mikpunt van grappen is moet je er natuurlijk op je paasbest uitzien. Dus dat deed ze ook tijdens het Correspondents Dinner in 2014. Michelle droeg een lichtgrijze tulle japon van Marchesa.

Bron: InStyle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Modehuis Dior heeft zojuist hun D-Connect sneakercollectie de lente en zomer van 2019 gepresenteerd en wij vragen ons toch even af wat Christian Dior daar zelf nou van zou vinden. Zijn devies was natuurlijk "vrouwelijk" en zijn muze Audrey hepburn zouden we ook niet zo snel uit kunnen tekenen in een paar van deze sportieve stappers...

Echter, Dior moet natuurlijk ook met de tijd meegaan en grote sportschoenen zijn het op dit moment helemaal helemaal. Vraag dat maar aan Balenciaga, Chanel en Louis Vuitton.

En laat het dan maar aan het stijlvolle modehuis over om er hun eigen signatuur aan te geven. Letter lijk dan, want de "Dior" handtekening op de achterkant, verwijst naar de savoir-faire van de ontwerper.

Ze zijn er in 4 kleuren, welke is jouw favoriet?

Zwart:

Wit:

Caleidoscoop:

Of de roze hierboven. Wij kunnen maar moeilijk kiezen!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in