Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: zwart en draperieën in nieuwste Dior-collectie

De ontwerpen uit de Dior-collectie voor herfst-winter 2019-2020 zijn om van te watertanden, mits je van donkere tinten houdt. Want tijdens de modeshow van het Franse modehuis afgelopen maandag vierden zwart en draperieën hoogtij.  In Dior’s hôtel particulier, de geboorteplaats van het Franse mode...

Zien: zwart en draperieën in nieuwste Dior-collectie

De ontwerpen uit de Dior-collectie voor herfst-winter 2019-2020 zijn om van te watertanden, mits je van donkere tinten houdt. Want tijdens de modeshow van het Franse modehuis afgelopen maandag vierden zwart en draperieën hoogtij. 

In Dior’s hôtel particulier, de geboorteplaats van het Franse modehuis, presenteerde Maria Grazia Chiuri haar nieuwe haute couture-collectie.  

Haute couture als kunstvorm

De hersenspinsels van architect Bernard Rudofsky, waarbij hij de vorm en functie van kleding onder de loep neemt, vormden voor Chiuri de inspiratie voor een 'nieuwe conceptuele visie op haute couture als kunstvorm'. Deze is bedoeld om 'lichamen te hullen in kleding, lichamen die altijd uniek zijn, met een geheel eigen identiteit'.