Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Ralph Lauren lanceert pop-up-coffee-stop tijdens Paris Fashion Week 2019

In New York, Hong Kong, Tokyo en Rockefeller Center hebben ze er al een: Ralph’s Coffee. Koffie van Ralph Lauren. Speciaal voor Paris Fashion Week is er nu ook een pop-up vestiging in Parijs en daar wil je natuurlijk even heen. Behalve koffie, wil je daar ook de 5(!) laags chocoladecake proeven w...

Zien: Ralph Lauren lanceert pop-up-coffee-stop tijdens Paris Fashion Week 2019

In New York, Hong Kong, Tokyo en Rockefeller Center hebben ze er al een: Ralph’s Coffee. Koffie van Ralph Lauren. Speciaal voor Paris Fashion Week is er nu ook een pop-up vestiging in Parijs en daar wil je natuurlijk even heen.

Behalve koffie, wil je daar ook de 5(!) laags chocoladecake proeven waar Ralph’s Coffee inmiddels bekend om staat, maar ook voor de caramel-popcorn wippen we graag even binnen.

De bonen voor de koffie komen uit Midden en Zuid Amerika en Afrika en worden duurzaam geteeld.

Ralph’s Coffee vind je op 173 boulevard Saint-Germain van 22 februari tot 5 maart 2019, maar ze zullen ook diverse ‘coffee-stops’ voor de pers en modellen maken tijdens PFW.

Beeld: Ralph's Coffee

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in