Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Karlie Kloss showt nieuwe textielcollectie Louis Vuitton

Louis Vuitton heeft vrijdag een exclusieve en gelimiteerde textielcollectie in samenwerking met multimedia-artiest Alex Israel gelanceerd. Niemand minder dan topmodel Karlie Kloss speelt de hoofdrol in de campagne.  De collectie is kleurrijk en heeft 'een levendige popesthetiek in de kenmerkende ...

Zien: Karlie Kloss showt nieuwe textielcollectie Louis Vuitton

Louis Vuitton heeft vrijdag een exclusieve en gelimiteerde textielcollectie in samenwerking met multimedia-artiest Alex Israel gelanceerd. Niemand minder dan topmodel Karlie Kloss speelt de hoofdrol in de campagne. 

De collectie is kleurrijk en heeft 'een levendige popesthetiek in de kenmerkende stijl van de in Los Angeles wonende artiest'. Het gaat om acht items: sjaals, dekens en bandeaus. Alle hebben een golvend patroon, een verwijzing naar Alex Israëls werk 'Wave'. 

Daarnaast haalde Alex Israel inspiratie uit zijn bronzen beeldhouwerk 'Desparado', wat zich vertaalt in een 'ludieke woestijnscène' met cactussen en auto’s bedrukt op bandeaus.

'Sky Backdrop'

Zijn werk 'Sky Backdrop' vormt de basis voor enkele sjaals van zijde en kasjmier bedrukt in twee kleuren met een nieuwe digitale druktechniek.

Colognes

Israel ontwierp eerder al de verpakking van de colognes van Louis Vuitton, zie hieronder.