Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: gedurfde nieuwe oorbelontwerpen van Messika

Juwelenmerk Messika zet al jaren de trend op het gebied van oorbellen. De creaties worden op een innovatieve manier gedragen, ook zijn de asymmetrische en single earring ontwerpen onderscheidend.  Het werk van ontwerpster Valérie Messika werd getoond op de Zwitserse beurs Baselworld die van 21 to...

Zien: gedurfde nieuwe oorbelontwerpen van Messika

Juwelenmerk Messika zet al jaren de trend op het gebied van oorbellen. De creaties worden op een innovatieve manier gedragen, ook zijn de asymmetrische en single earring ontwerpen onderscheidend. 

Het werk van ontwerpster Valérie Messika werd getoond op de Zwitserse beurs Baselworld die van 21 tot en met 26 maart werd gehouden. Op deze beurs showden diverse merken hun nieuwste horloges en sieraden.

Nieuwe oorbelontwerpen

Het inkoopteam van Gassan bezocht deze beurs en zag dat Válerie Messika in 2019 'gedurfde creatieve keuzes' blijft maken met haar nieuwe oorbelontwerpen (onder andere Move, Joy en My Twin). 

Lees ook: De zonnebrillen van de royals

Vergaap je hieronder aan diverse creaties van Messika. Op de foto draagt actrice Charlize Theron de Snake Dance-oorringen en de Shards of Mirror-ring.